Zon & Zee Vakanties

Bungalowpark Sollasi in Noordwijkerhout is een ideaal vakantiepark voor wie op zoek is naar rust en natuur, gecombineerd met de nabijheid van het strand en diverse recreatiemogelijkheden. 

Gelegen midden in de Duin- en Bollenstreek, biedt het park een prachtige groene omgeving, omringd door bossen, duinen en bloemenvelden. Het Noordwijkse strand ligt op slechts enkele kilometers afstand, perfect voor een dagje zon, zee en strandplezier.

De bungalows op park Sollasi zijn comfortabel en volledig ingericht, met alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. 
Of je nu met het gezin, vrienden of een partner komt, de accommodaties bieden een fijne uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. 

Voor de sportieve vakantieganger zijn er tal van mogelijkheden in de omgeving, zoals fietsen, wandelen door de duinen of watersporten op het nabijgelegen Oosterduinse meer.

Daarnaast is het park kindvriendelijk, met speelgelegenheden en volop ruimte om te spelen. Sollasi biedt dus een fijne combinatie van ontspanning en recreatie, midden in het hart van de Bollenstreek.